Logo Chaletverhuur Drenthe
Menubalk Chaletverhuur Drenthe
Goedkeuring W3C voor style en 
	html document
Printen website Chaletverhuur 
	Drenthe
Reviews Chaletverhuur Drenthe
Chaletverhuur Drenthe op googlemaps
Chaletverhuur Drenthe op Facebook
Logo 
	Chaletverhuur Drenthe

 Chalet huren in Drenthe op
Chaletpark de Keizerskroon

Chalet op Chaletpark de Keizerskroon Chalet op Chaletpark de Keizerskroon
Mobiel Chaletverhuur Drenthe

                    Telefoon
                         &
                   WhatsApp:
                06-27515535

Mailbox Chaletverhuur Drenthe                E-mail: info@
       chaletverhuur-drenthe.nl

Logo Chaletverhuur Drenthe

Tijdelijke woonruimte bij "Chaletverhuur Drenthe"

Bij "Chaletverhuur Drenthe" bieden eigenaren van chalets, op Chaletpark de Keizerskroon, regelmatig diverse chalets te huur aan. Permanente bewoning is op het Chaletpark niet toegestaan maar wel is verhuur van chalets, voor tijdelijke woonruimte, onder bepaalde voorwaarden toegestaan op Chaletpark de Keizerskroon. Voor bovengenoemde voorwaarden verwijzen wij u naar de gemeente Aa en Hunze in Gieten.

Rand 
	Chaletpark de Keizerskroon

De chalets bij "Chaletverhuur Drenthe":

De chalets zijn gemaakt van canexel en zijn goed geïsoleerd en allemaal voorzien van centrale verwarming. De vakantiehuisjes die te huur worden aangeboden variëren in grootte van 40m2 tot 70m2. De chalets staan verdeeld over het hele park en bieden optimale privacy. Omdat de chalets door particulieren worden verhuurd verschillen de inrichtingen enigszins van elkaar. Alle chalets worden zonder bedden- en linnengoed opgeleverd. Op het tabblad Foto's kunt u een impressie bekijken van de chalets die bij "Chaletverhuur Drenthe" te huur worden aangeboden. Alle chalets worden volledig gemeubileerd verhuurd en beschikken eveneens een wasmachine. Bij sommige chalets dient u zelf een abonnement voor Tv en Internet bij Ziggo af te sluiten en de overige chalets worden verhuurd inclusief een abonnement ad 50 euro per maand.

Chalet op Chaletpark de Keizerskroon

Waarborgen kwaliteit bij "Chaletverhuur Drenthe"

Juist door persoonlijke inzet en aandacht wordt getracht uw verblijf op Chaletpark de Keizerskroon zo aangenaam mogelijk te maken. Het is voor "Chaletverhuur Drenthe" erg belangrijk dat alle huurchalets aan de hoge eisen van deze tijd voldoen.Door middel van een review via Review Buddy vragen wij de huurders aan het einde van elke huurperiode om een review te geven over onze dienstverlening. Deze reviews worden één op één, zonder onze tussenkomst, op de site van Review Buddy geplaatst. Ik verwijs daarvoor ook graag naar onze reviews zoals deze onder het tabblad "Reviews" staan vermeld, ook kunt u als huurder zelf een review plaatsen. klik voor meer informatie op reviews.

Chalet op 
	Chaletpark de Keizerskroon

Meer informatie over de chalets bij "Chaletverhuur Drenthe"

Het is voor ons helaas niet mogelijk om alle informatie over de huurchalets van "Chaletverhuur Drenthe" op deze website te vermelden. Wilt u meer informatie of eerst een kijkje willen nemen op het park, dan kunt u het beste contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Klik hier voor alle contactgegevens.


Chaletverhuur Drenthe