Logo Chaletverhuur Drenthe

Eerst even voorstellen:

Greetje van Bergen van Chaletverhuur Drenthe

Hallo,

ik zal mij eerst even voorstellen.
Mijn naam is Greetje van Bergen en namens "Chaletverhuur Drenthe" bied ik, in opdracht van diverse eigenaren, luxe chalets voor tijdelijke bewoning, te huur aan op Chaletpark de Keizerskroon.

Wat kunt u van "Chaletverhuur Drenthe" verwachten:

Juist door persoonlijke inzet en aandacht wordt getracht uw verblijf op Chaletpark de Keizerskroon zo aangenaam mogelijk te maken. Het is voor "Chaletverhuur Drenthe" erg belangrijk dat alle huurchalets aan de hoge eisen van deze tijd voldoen. Doordat de schoonmaak van de chalets in eigen beheer wordt uitgevoerd, is er steeds een goed overzicht in welke staat een chalet wordt opgeleverd. Hierdoor kan er snel worden gehandeld bij eventuele onvolkomenheden zodat het chalet aan de volgende huurder weer in goede staat en compleet kan worden opgeleverd.

Chalets op Chaletpark de Keizerskroon

Om te kunnen beoordelen of onze chalets nog aan alle verwachtingen van onze huurders voldoen, wordt aan de huurders gevraagd om een beoordeling en een review over onze dienstverlening te geven. Ik verwijs daarvoor ook graag naar onze reviews zoals deze onder het tabblad "Reviews" staan vermeld, ook kunt u als huurder zelf een review plaatsen. klik voor meer informatie op reviews

Overzicht Chaletpark de Keizerskroon

Het onbezorgd kunnen genieten van een verblijf in één van onze chalets staat bij "Chaletverhuur Drenthe" hoog in het vaandel. Het is voor ons helaas niet mogelijk om alle informatie over de huurchalets van "Chaletverhuur Drenthe" en het chaletpark op deze website te vermelden. Indien u meer informatie wenst over de huurmogelijkheden op het Park, of mocht u eerst een kijkje op het park willen nemen, dan kunt u het beste contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. Klik hier voor alle contactgegevens.

Voor meer informatie of voor een bezichtiging bent u van harte welkom op chaletpark de Keizerskroon!

Namens "Chaletverhuur Drenthe"
Greetje van Bergen

Printen website Chaletverhuur Drenthe
Chaletverhuur Drenthe op Facebook
Chaletverhuur Drenthe op googlemaps Reviews Chaletverhuur Drenthe Goedkeuring W3C voor style en html document
Logo Chaletverhuur Drenthe

Telefoon: 06-27515535

WhatsApp: 06-27515535

E-mail: info@chaletverhuur-drenthe.nl