Chaletverhuur-Drenthe
Menubalk Chaletverhuur 
Drenthe
Logo Chaletverhuur Drenthe
Chalet op 
Chaletpark de Keizerskroon
Chalet op Chaletpark de Keizerskroon
Logo Chaletverhuur Drenthe

Telefoon:
06-27515535
WhatsApp:
06-27515535
E-mail:
info@chaletverhuur-drenthe.nl

Eerst even voorstellen!

Greetje van Bergen van Chaletverhuur Drenthe

Hallo,

ik zal mij eerst even voorstellen.
Mijn naam is Greetje van Bergen en namens "Chaletverhuur Drenthe" bied ik,
in opdracht van diverse eigenaren, luxe chalets voor tijdelijke bewoning,
te huur aan op Chaletpark de Keizerskroon.

Wat kunt u van "Chaletverhuur Drenthe" verwachten:
Juist door persoonlijke inzet en aandacht wordt getracht uw verblijf op Chaletpark de Keizerskroon zo aangenaam mogelijk te maken. Het is voor "Chaletverhuur Drenthe" erg belangrijk dat alle huurchalets aan de hoge eisen van deze tijd voldoen. Doordat de schoonmaak van de chalets in eigen beheer wordt uitgevoerd, is er steeds een goed overzicht in welke staat een chalet wordt opgeleverd. Hierdoor kan er snel worden gehandeld bij eventuele onvolkomenheden zodat het chalet aan de volgende huurder weer in goede staat en compleet kan worden opgeleverd. De chalets worden door ons zelf schoongemaakt conform de huidige hoge hygiënische eisen. Bij de oplevering lopen wij, ter controle, samen met de huurder door het chalet, zodat beide partijen er zeker van zijn dat alles ook voldoet aan de eisen van deze tijd.


Chalets op Chaletpark de Keizerskroon


Er wordt vaak gezegd: " Bent u tevreden vertel het anderen en heeft u klachten vertel het ons ! " Wij vinden feedback van onze klanten erg belangrijk want door deze feedback kunnen wij juist onze dientverlening op een nog hoger plan brengen. Daarnaast kunnen wij dan ook beoordelen of onze chalets nog aan alle verwachtingen van onze huurders voldoen. Door middel van een review via Review Buddy vragen wij de huurders aan het einde van elke huurperiode om een review te geven over onze dienstverlening. Deze reviews worden één op één, zonder onze tussenkomst, op de site van Review Buddy geplaatst. Ik verwijs daarvoor ook graag naar onze reviews zoals deze onder het tabblad "Reviews" staan vermeld, ook kunt u als huurder zelf een review plaatsen. klik voor meer informatie op reviews.


Overzicht Chaletpark de Keizerskroon


Het onbezorgd kunnen genieten van een verblijf in één van onze chalets staat bij "Chaletverhuur Drenthe" hoog in het vaandel. Het is voor ons helaas niet mogelijk om alle informatie over de huurchalets van "Chaletverhuur Drenthe" en het chaletpark op deze website te vermelden. Indien u meer informatie wenst over de huurmogelijkheden op het Park, of mocht u eerst een kijkje op het park willen nemen, dan kunt u het beste contact met mij opnemen voor het maken van een afspraak. Klik hier voor alle contactgegevens.

Voor meer informatie of voor een bezichtiging bent u van harte welkom op chaletpark de Keizerskroon!


Namens "Chaletverhuur Drenthe"

Greetje van Bergen

Goedkeuring W3C voor style en html document
Printen website Chaletverhuur 
	Drenthe
Chaletverhuur Drenthe op 
googlemaps
Chaletverhuur Drenthe op Facebook
Reviews Chaletverhuur Drenthe