Logo Chaletverhuur Drenthe
Menubalk Chaletverhuur Drenthe
Goedkeuring W3C voor style en 
	html document
Printen website Chaletverhuur 
	Drenthe
Reviews Chaletverhuur Drenthe
Chaletverhuur Drenthe op googlemaps
Chaletverhuur Drenthe op Facebook
Logo 
	Chaletverhuur Drenthe

 Chalet huren in Drenthe op
Chaletpark de Keizerskroon

Chalet op Chaletpark de Keizerskroon Chalet op Chaletpark de Keizerskroon
Mobiel Chaletverhuur Drenthe

                    Telefoon
                         &
                   WhatsApp:
                06-27515535

Mailbox Chaletverhuur Drenthe                E-mail: info@
       chaletverhuur-drenthe.nl

Logo Chaletverhuur Drenthe

Het belang van reviews:

Juist door persoonlijke inzet en aandacht wordt getracht uw verblijf op Chaletpark de Keizerskroon zo aangenaam mogelijk te maken. Het is voor ons erg belangrijk dat alle huurchalets aan de hoge eisen van deze tijd voldoen. Om te kunnen beoordelen of onze chalets nog aan alle verwachtingen van onze huurders voldoen, wordt aan de huurders gevraagd om een beoordeling en een review over onze dienstverlening te geven. Een review is de digitale vorm van de aloude mond-tot-mondreclame. Het is voor "Chaletverhuur Drenthe" erg belangrijk om van de huurders feedback te mogen ontvangen over de verleende dienstverlening. Op basis van deze reviews kunnen wij de aangegeven verbeterpunten oppakken zodat de dienstverlening voor een volgende huurder kan worden verbeterd.

Reviews Chaletverhuur Drenthe

Verbeteren van onze dienstverlening door reviews.

Daarnaast is het ook goed om te weten wat goed gaat, juist om dit ook zo te laten, waardoor wij onze aandacht dan ook vooral kunnen gaan richten op de verbeterpunten. Wij zijn er stellig van overtuigd dat onze dienstverlening daardoor zal gaan verbeteren. Zoals al eerder genoemd is er geen betere reclame als mond tot mondreclame. Heeft u onlangs een chalet gehuurd bij "Chaletverhuur Drenthe" of huurt u op dit moment nog een chalet van "Chaletverhuur Drenthe" dan nodigen wij u graag uit om een review te schrijven over uw ervaringen met ons bedrijf. U kunt voor het bekijken van onze reviews of voor het plaatsen van een review, op de afbeelding met de huidige score van de beoordelingen klikken. U wordt dan naar onze reviews geleid op de site van Review Buddy. Voor het schrijven van een review verzoeken wij u de instructies op deze website te volgen. De door u gegeven review wordt, zonder onze tussenkomst, één op één op de site van Review Buddy geplaatst.

Chaletverhuur DrentheUw mening telt, bekijk
of schrijf een review!
(klik op afbeelding)
Mocht u nog geen chalet huren van "Chaletverhuur Drenthe" maar bent u toch geïnteresseerd in de reeds geplaatste reviews dan kunt u eveneens klikken op het logo van Review Buddy waar u alle reviews kunt bekijken.

Wij danken u alvast voor uw medewerking.
Hieronder een aantal reviews over onze dienstverlening, voor meer reviews klik op het logo van Review Buddy:

"Na een verblijf op het Chaletpark de Keizerskroon kunnen wij terecht alle lof uitspreken voor zowel het Chaletpark zelf alsmede de beheerder van het park. De Chalets zijn schoon en verzorgd."

"Een bijzonder mooi en netjes kleinschalig park met comfortabele,ruime chalets."

"Een prima tijdelijk verblijf. We werden gastvrij ontvangen door de beheerders van het park. Het huisje is van alle gemakken voorzien en ligt in een mooie omgeving en ook niet ver van Assen vandaan. "

"De chalets zijn erg netjes en van alle gemakken voorzien. Het park is rustig en goed onderhouden. De beheerders geven je echt het gevoel je verblijf zo prettig mogelijk te willen maken: vanaf het eerste contact tot en met de verlenging van de huurperiode, het verloopt allemaal even plezierig."

Chaletverhuur Drenthe