Logo Chaletverhuur Drenthe

Chalet huren bij Chaletverhuur Drenthe:

Tijdelijke woonruimte huren in Drenthe:

Bij "Chaletverhuur Drenthe" bieden eigenaren van chalets, op Chaletpark de Keizerskroon, regelmatig diverse chalets te huur aan. De chalets zijn gemaakt van canexel en zijn goed geïsoleerd en allemaal voorzien van centrale verwarming waardoor u elk jaargetij van de chalets gebruik kunt maken.

Huurchalet 10 van Chaletverhuur Drenthe

De vakantiehuisjes die te huur worden aangeboden variëren in grootte van 40m2 tot 70m2. De chalets zijn sfeervol ingericht met een keuken, badkamer met toilet, twee slaapkamers en een gezellige woonkamer. De chalets staan verdeeld over het hele park en bieden optimale privacy. Omdat de chalets door particulieren worden verhuurd verschillen de inrichtingen enigszins van elkaar. Op het tabblad Aanbod staan de huurchalets van "Chaletverhuur Drenthe", die te huur worden aangeboden, vermeld. Op dit tabblad staat eveneens een fotopresentatie van alle huurchalets. Deze presentatie geeft een goede weergave van het aanbod van huurchalets van "Chaletverhuur Drenthe". Alle chalets worden volledig gemeubileerd verhuurd en hebben eveneens een wasmachine. Alle chalets beschikken over een internet- en een tv-aansluiting van Ziggo. Bij sommige chalets dient u zelf een abonnement af te sluiten voor internet en tv. De overige chalets worden alleen verhuurd inclusief een abonnement voor internet en tv. De kosten hiervan bedragen 45 euro per maand.

Huurchalet 26 van Chaletverhuur Drenthe

Indien u meer informatie wenst over de huurmogelijkheden op het Park, de beschikbaarheid van de chalets of indien u eerst een kijkje op het park wilt nemen, dan kunt u het beste contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Raadpleeg hiervoor ons tabblad contact.

Huurchalet 09 van Chaletverhuur Drenthe

Wij helpen u daarbij graag verder.
Voor meer informatie of voor een bezichtiging bent u van harte welkom op chaletpark de Keizerskroon!

Printen website Chaletverhuur Drenthe
Chaletverhuur Drenthe op Facebook
Chaletverhuur Drenthe op googlemaps Reviews Chaletverhuur Drenthe Goedkeuring W3C voor style en html document
Logo Chaletverhuur Drenthe

Telefoon: 06-27515535

WhatsApp: 06-27515535

E-mail: info@chaletverhuur-drenthe.nl